Andre prøvetur og store beslutninger

Grundig lei av godværet på Østlandet, pakket Poppe sakene og reiste over helgen til Bergen, Axel og regnet vestpå. Dagene ble brukt på vannet i vår vakre Oselver, til å lete etter takten og rytmen vi ikke har, planlegge og snakke med nyttige sjeler. Blant disse skal særlig to karer nevnes. Kaptein Andreas Heide fra seilbåten Memento mori og romaskin Bård Alfred Monsen. Begge viste seg å være av den sjeldne arten kjernemennesker som gladelig kom med uvurderlige tips og støtte. Bård har dessuten tidligere rodd samme rute som vi skal, og bildene han viste gjorde oss ikke akkurat mindre tent på eventyret som venter. At kaptein Heide etter en liten tur i båten ble så begeistret at han umiddelbart opprettet en ekslusiv rodegned fanklubb, var naturligvis usedvanlig hyggelig. Stor takk til dem begge.

Vi har nå besluttet å modifisere båten med sleider, fotbrett og lettere årer. Det er tross alt noen tak vi skal ta, så ved å ta bena i bruk håper vi å fordele energibruken noe jevnere utover. Mye av fokuset fremover vil dreie seg rundt arbeidet med å tilpasse dette utstyret. Vi kommer plutselig tilbake med ny oppdatering, inntil da får dere ta det med ro.

Bilder fra prøveturen kan sees her

Prøvetur Bergen 20.03.2011
This entry was posted in Forberedelser. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *