Gladnyheter: Båten er underveis!

Etter mange telefoner og iherdige forhandlinger er båten i dag omsider på vei nordover! En svært snill bror i oppdrettsbransjen ordnet det slik at vår vakre farkost i skrivende stund befinner seg på fôrbåten MS Svealand i Biomar som er på vei for å fôre fisk mellom Bergen og Tromsø. Fra Tromsø får vi den forhåpentligvis videre til Hammerfest med en annen båt i oppdrettsbransjen. Går alt etter planen nå, setter vi avgårde fra Nordkapp rundt månedsskiftet.

Ellers har Axel vært hjemme hos fanklubben som har ordnet sjøkart for reisen. Sjøkartene ble på elskverdig vis donert av Kristian Nygård, vi er ham stor takk og mange flasker rom skyldig. Som det vel kommer frem av bildet ble det noen kilo papir å sortere for å si det sånn. Med båten underveis og kartene på plass gleder vi oss nå hemningsløst til å komme avgårde! 

Retter en stor takk til storebror Poppe og fanklubben i Bergen for deres fantastiske innsats!

This entry was posted in Forberedelser. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *