Last ikke tiden – ta det med ro

Untitled from Rolf-Erik Poppe on Vimeo.

Som seg hør og bør før store eventyr har den siste tiden rast av gårde fortere enn vi har rukket å ønske. Men som Ibsen så klokt engang skrev; “Last ikke tiden. Havde tiden været større, så var du bleven mindre.”

Siden sist har en rekke større og mindre biter falt på plass. Vi retter en stor takk til Hansen protection som velvillig støtter oss med redningsdrakter og redningsvester, uunnværlig sikkerhetsutstyr på turen. Transport av vår vakre smykkesten viste seg å være noe mer utfordrende enn vi hadde ønsket og er fremdeles ikke helt på plass, men ta det med ro; vi er fast bestemte på å ha dette på stell innen fredag.

Legger ut en liten teaser fra prøveturen i mars. Videoen er laget av Andreas Heide i fanklubben. Nå er det ikke lenge før vi kaster loss og vi gleder oss som unger til vi tar de første åretakene.

This entry was posted in Forberedelser, Video. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *