Nei til nymotens oppfinnelser!

Siden sist har vi fattet nok et stort vedtak. Etter noe vakling frem og tilbake har vi endelig trukket konklusjonen at vi likevel ikke modifiserer båten med sleider og skyvebrett slik vi opprinnelig hadde tenkt. Dette innebærer altså at vi har tenkt å ro på ”gamlemåten”, dvs. uten å kunne bruke bena også. Årsakene er flere, men at en slik modifisering vil gjøre at vår 101 år gamle Oselver vil miste mye av sin sjarm er blant dem. Vi ønsker jo dessuten å gjennomføre reisen i Terje Vigens og ånd, og vi tviler sterkt på at den karen brukte slike nymotens oppfinnelser.

Vi har nå også ordnet transport av vår edle farkost til det forgjettede nord. Hurtigruten stiller velvillig opp og har påtatt seg dette ansvaret. Vi takker ærbødigst. Avreise er satt til 20. mai.

This entry was posted in Forberedelser. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *